DTM

Weersverwachting DTM Assen

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 18 september 2021 06:09

Tijdens het DTM-weekend op het TT Circuit Assen zien de weersomstandigheden er veelbelovend uit voor de fans, teams en coureurs. De rest van het weekend is er een mix van zon en wolken. De temperatuur stijgt naar 19 tot 22 graden, zondag is het overal een graadje minder warm.

DTM 2021 Assen


Zaterdagochtend is er op veel plaatsen mist en lage bewolking een tijd lang hardnekkig. In het zuiden en zuidwesten, maar ook in het noordoosten breekt als eerste de zon weer door en in de loop van de ochtend schijnt op steeds meer plaatsen de zon.

Zaterdagmiddag verdwijnt de grijzigheid en is er een mix van wolkenvelden en geregeld zonneschijn. Het blijft droog en er waait een zwakke oostenwind. Het wordt op de meeste plaatsen 20 of 21 graden. In het noorden is het 19 en in het zuiden 22 graden.

Zaterdagavond en in de nacht naar zondag is er een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Vooral in het noorden is kans op nevel en mist. De temperatuur daalt naar 10 tot 12 graden.

Zondag schijnt in de ochtend geregeld de zon. In de middag neemt vanuit het oosten de bewolking geleidelijk toe en in de zuidelijke helft is kans op wat licht gespetter. Veel plaatsen houden het droog. Met maxima van 18 graden in het noorden en 21 graden in het zuiden is het heerlijk weer. /bron: weeronline.nl

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS