Formule 1

Weerbericht UPDATE: Formule 1 in Qatar - Wat voor weer wordt het op Circuit Losail voor de F1?

Uitgegeven door Ed Aldus • 20 november 2021 09:07 • Print artikel

Dit weekend staat de twintigste Grand Prix van 2021 op het programma. Deze wordt voor de eerste keer gehouden op het Losail International Circuit in Qatar. Speciaal voor RaceXpress.nl blikt professioneel weerman Ed Aldus vooruit op de weersverwachtingen van de komende dagen in Qatar.

F1 Losail International Circuit in Qatar


Zaterdag tijdens de laatste vrije training en de kwalificatie rondes -is het zonnig, maar er zijn ook tijdelijk enkele wolkenvelden aanwezig. Het blijft verder de hele dag droog. De temperatuur komt uit op 28 graden. De wind waait matig en komt uit het noorden.

Zondag wordt de Grand Prix verreden en ook dan is er opnieuw veel zon met tijdelijk ook enkele wolkenvelden en blijft het droog. Het wordt warmer met een middagtemperatuur van een graad of 30. De matige wind komt dan uit het zuidoosten. Bron: Weerman Ed Aldus

Wie wint de Grand Prix van Qatar?


Wie wint de Grand Prix van Qatar? Volg jij de F1 op de voet en ben je een fan van een bepaalde F1-coureur, speel dan eens mee en voorspel wie de Grand Prix van Qatar wint? Kijk dan HIER en doe eens een voorspelling.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS