Formule 1

Weerbericht Formule 1 in Portugal: wat voor weer krijgen Max Verstappen en co...?

Uitgegeven door Ed Aldus • 29 april 2021 10:29 • Print artikel

In het komende weekeinde wordt de Grand Prix van Portugal verreden. Het is de derde race van het wereldkampioenschap Formule 1 van 2021 en vindt plaats op het ‘Autódromo Internacional do Algarve’ in de Portugese Algarve. Weerman Ed Aldus blikt vooruit op de weersverwachting van de komende dagen in Portimão. Het weer ziet er voor Max Verstappen en co. uitstekend uit.

Max Verstappen F1 Portimao

Vrijdag tijdens de vrije trainingen blijft het droog met zonnige perioden. De kans op een bui bedraagt minder dan 25%. De temperatuur loopt in de Portugese badplaats op naar een aangename 20 graden. De matige wind waait uit het westen- tot noordwesten, kracht 3 of 4.

Op zaterdag ziet het weer er tijdens de laatste vrije training en de kwalificatierondes ook goed uit. Het is een vrij zonnige lentedag en het blijft droog. Bij een matige westenwind wordt het opnieuw maximaal 19 of 20 graden.

Tijdens de Grand-Prix op zondag komt er nauwelijks verandering in het huidige weer. De zon schijnt flink en het blijft droog. In de middag loopt de temperatuur op naar 21 graden en staat er een matige noorden- tot noordwestenwind, kracht 3 of 4. Bron: weerman Ed Aldus

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS