Autosport NL • Autosport NL Diversen

Weekend-TIP: Racing Expo Leeuwarden: grootste Auto- en Motorsport, Design en Tuningbeurs van Nederland

Uitgegeven door Bas Kaligis • 21 februari 2020 18:02

Racing EXPO is de grootste Auto- en Motorsport, Design en Tuningbeurs van Nederland. Op Racing Expo vind je alles waar je mee kunt racen en showen, van Dakar trucks tot grasmaaiers en van professionele race teams tot hobbymatige auto- en motorsport. Naast spectaculaire race demo’s vormen gepimpte voertuigen en tuning een belangrijk onderdeel van de beurs en ook standhouders met onderdelen, olie merken, banden etc. ontbreken niet. En een race beurs zou geen race beurs zijn zonder de graag geziene pitspoezen. Kortom: alle facetten van Auto- en Motorsport, Tuning en Design tref je aan tijdens RACING EXPO LEEUWARDEN.

Racing Expo Leeuwarden

Best of show 2020
Net als voorgaande edities zullen ook in 2020 getunede en gepimpte wagens massaal naar Leeuwarden komen om deel te nemen aan de Show- en Shine wedstrijd: “BEST OF SHOW 2020 “! Deze wedstrijd is in de Design en Tuningwereld één van de weinige waarmee deelnemers naast de eer ook een grote geldprijs kunnen winnen. RACING EXPO Leeuwarden staat dan ook hoog aangeprezen met deze Show- en Shine wedstrijd.

Live Action Arena
Een onderdeel waar bezoekers massaal op afkomen is de spectaculaire LIVE ACTION ARENA. Tijdens verschillende shows verschijnen diverse takken van Auto- en Motorsport aan de start en wordt het publiek vermaakt met de geur van dampende benzine en brandend rubber. Al verscheidene bekende coureurs hebben zich vermaakt in de arena en keer op keer zitten de tribunes tijdens de demo’s vol. Dat het spectaculair is, blijkt wel uit het feit dat coureurs tot op het randje gaan en soms bijna vergeten dat het om een demonstratie gaat in plaats van om een echte wedstrijd. De LIVE ACTION ARENA is een onderdeel van de beurs waar de bezoekers speciaal op af komen. En een RACING EXPO LEEUWARDEN zonder LIVE ACTION ARENA is dan ook niet meer denkbaar.

Kijk voor meer info op: Racing Expo Leeuwarden

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS