Formule 1

Wat zou de F1 zonder deze smaakmaker zijn! Max Verstappen genomineerd voor BBC-award

Uitgegeven door Bart • 6 december 2021 18:09

Max Verstappen is genomineerd voor de BBC Sports Personality of the Year World Sports Star award. De verkiezing draait om de beste sportman of sportvrouw buiten het Verenigd Koninkrijk. Naast Verstappen zijn er nog vijf sporters genomineerd: bokser Saul 'Canelo' Alvarez, jockey Rachael Blackmore, zevenvoudig Super Bowl-winnaar Tom Brady, tennisser Novak Djokovic en atlete Elaine Thompson-Herah.

Max Verstappen


De laatste Formule 1-coureur die de award won was Sebastian Vettel in 2013. Destijds heette de prijs nog Overseas Sports Personality of the Year. Dat was in het jaar van de vierde wereldtitel van de Duitser.

Verwacht wordt dat Lewis Hamilton genomineerd zal worden voor Brits sport persoonlijkheid van het jaar. De Mercedes-coureur werd daarvoor al acht keer eerder genomineerd en hij won die prijs twee keer.



Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS