Formule 1

Wat vindt de oud-teamgenoot van strijd Verstappen en Hamilton: "Kan niet wachten op de volgende aflevering"

Uitgegeven door Wim Boekel • 23 juli 2021 19:02 • Print artikel

Er is al veel gezegd en geschreven over de aanvaring van Lewis Hamilton en Max Verstappen in Silverstone. Het zorgde ervoor dat de F1-coureur van Red Bull erg hard de banden inging in Copse Corner. Hoe kijkt Nico Rosberg; voormalig teamgenoot van de Mercedes-coureur Hamilton er tegenaan, want zij gingen in het verleden ook samen van de baan.

Nico_Rosberg_Verstappen_Hamilton_competition https://www.facebook.com/Formula1/posts/2097872520369719

“Het was een race-incident”, benadrukte Nico Rosberg tegen het Engelse Express Sport. “Wat ik bedoel is dat iedereen op de limiet gaat. Het is normaal wanneer je voor een race-overwinning vecht tijdens de Silverstone Grand Prix en als je vecht voor het kampioenschap. Iedereen zit zo dicht op elkaar tijdens zo’n gevecht. Bovendien weet je hoe belangrijk het is om als eerste uit de eerste ronde te komen. Het maakt een groot verschil voor het raceresultaat en bij alle race incidenten zie je dat iedereen op de limiet gaat.”

De voormalig teamgenoot van Lewis Hamilton denkt dat het de komende tijd alleen maar voor extra vuurwerk gaat zorgen. “Het brengt ze in een fantastisch intens gevecht”, aldus de oud-wereldkampioen. “Ik kan niet wachten om de televisie aan te zetten voor de volgende aflevering. Omdat het zeker de intensiteit verhoogt.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS