Karting • Rotax Euro

WSK Promotion S.r.l. van Luca De Donno organiseert vanaf 2024 de Rotax Max Challenge Euro Trophy

Uitgegeven door Bas Kaligis • 7 september 2023 18:29

Gunskirchen, Oostenrijk - BRP-Rotax kondigt als eigenaar van de Rotax MAX Challenge (RMC), de grootste mono-merk raceserie ter wereld, de verandering van de organisator van de RMC Euro Trophy aan met ingang van de start van het seizoen 2024. Vanaf het seizoen 2024 wordt de RMCET georganiseerd door het team van WSK Promotion S.r.l. van Luca De Donno, als opvolger van Meik Wagner van Camp Company.

Rotax Max Challenge Euro Trophy


Sinds 2018 is de RMC Euro Trophy een vast onderdeel van de jaarlijkse racekalender van de Rotax MAX Challenge (RMC) en is het uitgegroeid tot een van de belangrijkste internationale evenementen van het jaarlijkse Rotax Max raceseizoen.

"Ik wil onze oprechte dank en respect uitspreken voor Meik Wagner voor zijn energie en inspanningen gedurende de afgelopen 6 jaar, om de RMC Euro Trophy te laten uitgroeien tot een van de belangrijkste evenementen op onze internationale racekalender", aldus Peter Oelsinger, General Manager BRP-Rotax/Member of the Management Board, Vice President Sales, Marketing RPS-Business & Communications. "Meiks passie, enthousiasme en inzet hebben een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling en prestaties van de RMCET en daarmee ook in de ondersteuning van de RMC Series in heel Europa", vervolgt hij. "De Rotax MAX Challenge blijft ernaar streven om uitmuntende kartevenementen op het hoogste niveau aan te bieden en we zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Luca De Donno en WSK Promotion S.r.l. het roer overnemen als nieuwe organisator voor de RMC Euro Trophy. WSK Promotion S.r.l. staat al vele jaren bekend om hun passie voor de kartsport en de professionele promotie en organisatie van evenementen en zal het succesvolle verhaal van de RMC Euro Trophy voortzetten."

De racekalender voor het volgende seizoen 2024 is in voorbereiding en zal binnenkort worden aangekondigd. De RMC wordt gekenmerkt door het streven naar eerlijkheid, gelijkheid en sportieve waarden tegen gecontroleerde kosten, wat nog steeds de belangrijkste doelstellingen van het evenement zijn. In combinatie met de uitstekende organisatie van het evenement en de selectie van eersteklas circuits, zal het evenement onvergetelijke ervaringen opleveren voor de coureurs, teams en fans.

We willen de organisator, promotors en alle betrokken partijen bedanken voor de uitzonderlijke inspanningen van de afgelopen jaren en kijken uit naar de vele spannende races tijdens de RMC Euro Trophy.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS