Autosport Internationaal Toerwagens • Autonieuws

Virtuele configuratie op maat: Bentley Mulliner Visualiser FOTO'S

Uitgegeven door Aliza Kaligis • 9 maart 2021 13:01 • Print artikel

Met de introductie van de Bentley Mulliner Visualiser is het voor klanten nu nog gemakkelijker om op afstand, samen met de dealer, een nieuwe Bentley geheel naar eigen smaak te configureren.

Virtuele configuratie op maat: Bentley Mulliner Visualiser

De Bentley Mulliner Visualiser is een digitale applicatie waarmee klanten vanachter hun beeldscherm gedetailleerde afbeeldingen kunnen bekijken van de talrijke kleur-, leer-, fineer- en stikselopties. In samenwerking met de dealer of met Bentley's eigen Mulliner-specialisten, kunnen klanten meerdere verschillende kleurencombinaties configureren en hun gewenste interieurontwerp creŽren.

De digitale en interactieve applicatie leidt de klant stap voor stap door het proces en produceert in realtime beelden van het uiteindelijke ontwerp met daarop de kleinste details. Slechts de weldadige geur, die elke nieuwe Bentley kenmerkt, ontbreekt.

De Mulliner Visualiser stelt de klant ook in staat om gepersonaliseerde kleuren te creŽren en te combineren. Maatwerk gaat niet alleen om het interieur, maar ook om het exterieur. Naast het standaardpalet van Bentley-lakken, heeft Mulliner zorgvuldig een eigen reeks lakkleuren samengesteld. Op die manier heeft de klant nog eens 26 extra kleuren om uit te kiezen. Mulliner bood al een keuze uit 62 verschillende lakkleuren.

Virtuele configuratie op maat: Bentley Mulliner Visualiser

Het extra kleurpalet bevat een mix van vijftien unikleuren en metallic lakken, vier satijnen afwerkingen en zeven complexe parelmoer drielaags lakken. Expertise op het gebied van het spuiten met de hand, aangevuld met state of the art robottechnologie, zorgt voor de best mogelijke afwerking van elke Bentley. Door de kunst van het kleuren te combineren met de kennis van lakken, biedt Bentley een van de grootste kleurenpaletten in het topsegment.

Voor de ultieme exclusiviteit kunnen de ambachtslieden van Bentley Bespoke ook de kleuren van vrijwel elk aangeleverd monster reproduceren. Daarvoor wordt innovatieve kleurherkenningssoftware gebruikt die de samenstelling van het geleverde monster analyseert en tot in de perfectie namaakt. De enige beperking: de verbeeldingskracht van de klant.

Bentley maakt het nu bovendien mogelijk een gepersonaliseerde exterieurlak ook terug te laten komen in het interieur, door het gelakte fineer te voorzien van subtiele, gekleurde afwerkingsdetails.

Met de Bentley Mulliner Visualiser kan de klant de nieuwe kleurencombinaties tot in het kleinste detail visualiseren. De nieuwe Bentley-configurator neemt de klant ook mee in het verhaal en de geschiedenis achter elke gekozen kleur.

Virtuele configuratie op maat: Bentley Mulliner Visualiser


Virtuele configuratie op maat: Bentley Mulliner Visualiser


Virtuele configuratie op maat: Bentley Mulliner Visualiser

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS