Autosport Internationaal Toerwagens • Le Mans

Vervanger van Renger van der Zande hongerig: "Ik kijk ernaar uit om het team te helpen"

Uitgegeven door Pascal Wekema • 11 juni 2021 09:15 • Print artikel

Na als vijfde te zijn geëindigd in de eerste race in het World Endurance Championship in Spa, is het Inter Europol Competition-team hongerig naar meer. Voor de 8 uur van Portimao op 13 juni komt Louis Delétraz bij Kuba Smiechowski en Alex Brundle, terwijl Renger van der Zande racet in het IMSA-kampioenschap in Detroit.

Europol Competition

Louis Delétraz: "Ik kijk ernaar uit om het team te helpen. Na hun positieve start in Spa, weet ik zeker dat we het dit weekend goed kunnen doen. Het weer ziet er goed en warm uit. Het wordt een lange race waarin we geen fouten mogen maken."

Inter Europol Competition

Kuba Smiechowski: “Ik ben erg enthousiast over de race in Portimao. Ik denk dat we heel goed zijn geëindigd in Spa en ik hoop hier nog beter te worden. Portimao is een moeilijk circuit en zoals altijd speelt het weer een belangrijke rol. Maar ook het bandenmanagement zou dit weekend een sleutelfactor kunnen zijn."

Inter Europol Competition

Alex Brundle: “Ik heb er alle vertrouwen in dat zowel mijn teamgenoten als het team een ​​geweldig resultaat zullen leveren. Maar we moeten doorgaan en de set-up van de auto in de vrije trainingen goed afstellen om er zeker van te zijn dat we de beste auto voor de race hebben. Ik vind het heerlijk om op het circuit van Portimao te racen."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS