Formule 1

Verstappen vs Hamilton is als Prost vs Senna: "Lewis mag blij zijn met Max"

Uitgegeven door Bart • 28 november 2021 09:02

De rivaliteit tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton liep dit seizoen al enkele keren hoog op. De Brit reed de Red Bull-coureur in Silverstone van de baan en ook in Monza kwamen ze hardhandig met elkaar in aanraking. In Brazilië ging het bijna mis en de strijd doet denken aan de legendarische strijd tussen Alain Prost en Ayrton Senna.

Verstappen Hamilton


De Franse viervoudig wereldkampioen wordt bij Channel 4 naar zijn mening over dit seizoen gevraagd. "Lewis mag blij zijn dat met een tegenstander als Max. Max drijft hem tot het uiterste. Waar moet hij zijn motivatie vandaan halen als je al zeven keer wereldkampioen bent geworden en meer dan 100 races hebt gewonnen?"

"Max zorgt bij Lewis voor extra motivatie om nog steeds beter te worden. Hij wordt nu echt uitgedaagd. Dat heb ik van mijn tijd wel onthouden. Je haalt het beste in jezelf naar boven als je zo'n sterke tegenstander hebt. Wie ook kampioen zal worden, het wordt een geweldige kampioen en dat is het belangrijkste. Mij maakt het niet uit wie het wordt."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS