Formule 1

Verstappen versus Hamilton! Wordt de titel beslist met een Senna-Prost moment? "Welk gereedschap heb je anders dan..."

Uitgegeven door Wim Boekel • 4 november 2021 11:28

Lewis Hamilton en Max Verstappen hadden zowel in Silverstone en Monza een aanvaring. Tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië viel alleen Verstappen uit, die keihard de bandenstapel in ging. In Monza belandden de twee coureurs gezamenlijk in het grind en vielen ze allebei uit. Gaan we nog een Senna-Prost moment zien in de Formule 1, nu het gevecht zo krap is?

Max_Verstappen_Lewis_Hamilton_strijd_USA

“Als het op het scenario van de laatste race moet aankomen op Abu Dhabi en ze racen tegen elkaar voor de titel. Wie er ook voor ligt, gaat absoluut proberen het hetzelfde te doen als in de Senna-Prost jaren”, aldus Wolff tegenover de Daily Mail. “Wat gebeurde er in Monza? Verstappen beukte Lewis er uit, omdat hij ging inhalen en hij sneller was. En dat is helemaal begrijpelijk. Als je racet voor het kampioenschap en je ziet het wegvallen, omdat de andere coureur je inhaalt, welk gereedschap heb je anders dan er voor te zorgen dat de ander niet kan inhalen? We hebben het met Schumacher en Villeneuve gezien, we zagen het twee keer met Senna en Prost. Ik zou nooit de instructie geven om tegen iemand aan te rijden, om een crash te veroorzaken, maar als ze naar de laatste race gaan en wie er voor ligt, wint het kampioenschap, dan gaan ze de strijd hard uitvechten!”



Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS