Formule 1

Verstappen en andere coureurs nemen het in Monaco op tegen sterrenteam van Prins Albert

Uitgegeven door Frank Korsel • 17 mei 2022 15:01

Over anderhalve staat de Grand Prix van Monaco op het programma. De race is al sinds jaar en dag een zekerheid en keerde na afwezigheid in 2020 een jaar later weer terug op de kalender. Één foutje door de straten van Monaco kan genoeg zijn en de coureurs kunnen zich dan ook geen fouten permitteren.

Voetbalwedstrijd Monaco

Het is jaar op jaar een spektakel van jewelste. Voorafgaand aan de Grand Prix nemen de coureurs het al jaren op tegen Prins Albert en zijn voetbalteam in het Stade Louis II. In het team van de coureurs bevinden zich grote namen zoals Max Verstappen, Fernando Alonso, Mika Hakkinen, Kimi Raikkonen, Felipe Massa, Nico Rosberg, Sebastian Vettel en thuisheld Charles Leclerc.

Daarnaast staan er nog andere grote namen op het veld. ‘Mister Le Mans’, Tom Kristensen en 500cc legendes Loris Capirosi en Max Biaggi maken hun opwachting tijdens de wedstrijd die op 24 mei gespeeld zal worden. Ook de Belgische rally-coureur Thierry Neuville komt in actie op het veld.



Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS