Formule 1

Valtteri Bottas: "Ik ga nu Lewis Hamilton helpen met het kampioenschap"

Uitgegeven door Patricia Kloosterman • 5 december 2021 09:02

Valtteri Bottas start zondag tijdens de Grand Prix van Saoedi-Arabië in Jeddah naast zijn teamgenoot Lewis Hamilton op de eerste startrij. Bottas kan zondag zijn teamgenoot helpen om goede zaken te doen voor het kampioenschap.

Valtteri Bottas

"Dit resultaat was echt heel erg belangrijk", vertelde Valtteri Bottas na de kwalificatie. "Ik had het lastig in de vrije training. We moesten de motor vervangen dat ook nog. Het team heeft kei hard gewerkt om de auto in orde te krijgen. Dat is goed gelukt, want alles werkte goed. De laatste ronde was echt op de limiet. Ik wil echt wel races winnen, maar we moeten ons nu focussen op het kampioenschap. En verder wil ik gewoon genieten van het racen".

Bet City van F1 tot voetbal


Wie wint de Grand Prix van Qatar? Volg jij de F1 op de voet en ben je een fan van een bepaalde F1-coureur, speel dan eens mee op Bet City en voorspel wie de Grand Prix van Qatar wint? Kijk dan HIER en doe eens een voorspelling. Kies dan jouw winnaar van de Formule 1 GP van Saudi-Arabië op Bet City en ben dan zelf een winnaar.

BetCity.nl is hét online bettingplatform voor de sportfans. BetCity.nl gaat tot het gaatje om bij te houden wat er speelt, zodat jij kan inzetten met inzicht in plaats van op onderbuikgevoel. Zet nu in en wed op de Champions League, Eredivisie, Europa League, Premier League en vele andere topcompetities, maar ook Formule 1. Kijk hier vrijblijvend voor meer info.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS