Formule 1

Valtteri Bottas wil WK-punten: "Eén WK-punt is niet genoeg, ik ben hongerig naar meer"

Uitgegeven door Pascal Wekema • 15 september 2023 08:50

Valtteri Bottas rijdt dit seizoen aardig kleurloos rond op de verschillende circuits. Afgelopen Grand Prix op het circuit van Monza lukte het de Fin in dienst van Alfa Romeo Racing een puntje te sprokkelen. De Alfa krijgt vanaf deze Grand Prix wel een upgrade waardoor er wellicht meer punten in het verschiet liggen.

Valtteri Bottas #f1

"Het was goed om in Monza weer in de punten te komen: Dat hadden we allemaal nodig, na een paar moeilijke races, en het feit dat we bij onze thuis Grand Prix waren met de steun van onze fans op de tribunes maakte het nog specialer. Eén WK-punt is echter niet genoeg, en ik ben hongerig naar meer. We hebben nog acht races te gaan voor het einde van het seizoen, en we zullen tot het einde doorzetten om onze doelstellingen te bereiken. Singapore is een uniek circuit, en zowel de weersomstandigheden als het feit dat het een stratencircuit is, maken het nog uitdagender."

"Dit weekend gaan we in met een nieuwe upgrade aan de auto, dat ons zou moeten helpen een extra stap voorwaarts te zetten, en ik kijk er naar uit om het op de baan te testen. Het team in de fabriek werkt heel hard om onze auto te verbeteren en we moeten blijven loeren op elke kans om te scoren", aldus Valtteri Bottas voorafgaand aan de Grand Prix van Singapore in een preview van het team.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS