Formule 1

Valtteri Bottas krijgt te horen dat hij 'in het circus kan werken met Daniel Ricciardo'

Uitgegeven door Bas Kaligis • 17 juni 2024 03:07

Valtteri Bottas heeft te horen gekregen dat hij zijn prioriteiten in de F1 op orde moet krijgen, waarbij Frans Verschuur suggereerde dat de Sauber-coureur beter ‘in het circus kan werken met Daniel Ricciardo'.

Valtteri Bottas F1

De Fin omarmt de snor en de mat en heeft ook zijn vleugels uitgeslagen als het gaat om zijn activiteiten buiten het circuit, waaronder het inzamelen van geld voor het goede doel met zijn 'Bottass 2024'-kalender.

"Hij moet gewoon stoppen, net als Pérez", vertelde Verschuur in het Ziggo Sport Race Café. "Wat hij doet hoort niet thuis in de Formule 1 en hij rijdt als een krant. Weet je hoeveel talenten er zijn? Hij kan in het circus werken met (Daniel) Ricciardo, twee clowns samen. Eerst hard rijden, dan humor."

Wat zijn kant betreft, vertelde Bottas de media dat hij er 'zeker van' is dat hij volgend seizoen in de Formule 1 blijft. "Maar in deze sport is niets bevestigd, dus het is nooit honderd procent zeker totdat je getekend hebt. Hoe ik de situatie op dit moment zie, maak ik me in ieder geval geen zorgen. Maar het worden interessante twee weken."

"Het is iets waar je aan went, het is een veel comfortabeler gevoel als je weet wat er gebeurt, maar tegelijkertijd is het ook spannend, een element van onbekendheid. Er kan iets nieuws en spannends aankomen. Dat is best leuk. Ik moet gewoon leven met de situatie."

Valtteri Bottas leeft zich uit:

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS