Formule 1

Valtteri Bottas bevestigt standpunt Mercedes nu geruchten over comeback in 2025 de ronde doen

Uitgegeven door Bas Kaligis • 18 juni 2024 19:01

Het idee van een terugkeer van Valtteri Bottas naar Mercedes blijft maar rondzingen, maar de huidige Sauber-coureur herhaalt dat deze theorie over 2025 ‘niet veel zin voor mij heeft’. Met zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton op weg naar Ferrari voor 2025, heeft Mercedes een stoeltje te vullen voor volgend seizoen, waardoor de naam van Bottas ter sprake is gekomen.

Valtteri Bottas F1


Op de vraag of hij geïnteresseerd zou zijn in een terugkeer naar Mercedes, antwoordde Bottas: "Alleen als het veel meer zou zijn dan een eenjarig contract. Als het een eenjarig contract zou zijn, dan heeft het geen zin. Maar voor de lange termijn is er wel een discussie mogelijk."

Vier maanden na dat gesprek is Bottas' houding niet veranderd, want de Finse publicatie Iltalehti bracht de speculatie over een comeback bij Mercedes weer naar boven. Op de vraag of hij met Wolff had gesproken, antwoordde Bottas: "We hebben met elkaar gesproken, we hebben een goede relatie. Maar één jaar bij Mercedes, dat zou voor mij niet veel zin hebben."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS