Formule 1

VIDEO - Sergio Perez gaf de sporen aan de Red Bull bolide in Dallas: "Weer een dubbel podium van maken..."

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 21 oktober 2021 05:03

Sergio Pérez reed recentelijk door de straten van Dallas in de titelwinnende RB7 voor zijn eerste Red Bull Racing Honda-showrun, om fans een spannend voorproefje te geven van wat ze kunnen verwachten tijdens de Grand Prix van de Verenigde Staten in Austin op 24 oktober.

F1 2021 Sergio Perez


Nadat de RB7 begin oktober New York City bezocht voor een trip door Manhattan en het Wall Street-district, verhuisde Red Bull Racing Honda naar Texas voor zijn volgende showrun. Deze keer was het de Mexicaanse coureur Pérez die achter het stuur van de iconische RB7-auto stapte, om de fans een traktatie te geven, met zijn voorteffelijke derde plaats achter teamgenoot Max Verstappen tijdens de Turkse Grand Prix nog vers in zijn geheugen. De 31-jarige Mexicaan bewees dat alles groter is in Texas, toen hij de RB7 in meerdere runs door de kronkels en bochten van Harwood District stuurde, waarbij er ook een optreden was van stuntmotorster Aaron Colton. Het was de eerste openbare show voor Red Bull Racing Honda in twee jaar, waarbij Pérez deze week graag zijn team wilde helpen de kloof met Mercedes te overbruggen in het teamklassement van het Formule 1 Wereldkampioenschap 2021.



De voormalige Britse Formule 3-kampioen wil ook proberen hogerop te klimmen dan zijn huidige vijfde plaats in het klassement bij de coureurs tijdens de laatste zes races van het seizoen en met een contract voor 2022 al op zak is hij een gemotiveerd man. Hij onthulde: "Vandaag was heel bijzonder, ik heb er echt van genoten. Het was de eerste keer dat ik donuts deed in de Red Bull-auto - wat erg leuk was - en het was zeker een dag die niemand van ons snel zal vergeten. Ik vind het altijd leuk om de VS te bezoeken, ik voelde de energie van de menigte en het was geweldig om de glimlach op de gezichten van de mensen te zien. Bedankt aan alle fans voor de steun vandaag, het heeft me nog meer opgewonden en gemotiveerd gemaakt om komend weekend in Austin te racen. Hopelijk kunnen we er weer een dubbel podium van maken!"

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS