Formule 1

VIDEO: Max Verstappen onthult zijn helm voor het F1-seizoen 2022: wereldkampioenwaardig!

Uitgegeven door Wim Boekel • 27 januari 2022 14:32

In de aanloop naar het nieuwe Formule 1-seizoen heeft Max Verstappen een nieuwe helm onthuld. Natuurlijk heeft de helm het nummer 1 van de wereldkampioen Formule 1 en een eerste ster op de helm vanwege het wereldkampioenschap. Het ontwerp van de helm is eigenlijk hetzelfde gebleven ten opzichte van vorig jaar, maar bevat natuurlijk vooral goudkleurige elementen om zijn eerste wereldtitel mee te eren.

Max_Verstappen_F1-wereldkampioen_2021_met_Nederlandse_vlag

Verstappen is in zijn nopjes met de helm. "Het ziet er heel cool uit. We hebben het design niet heel veel veranderd, maar we hebben een paar accenten verlegd en details aangepast. De leeuw is nu helemaal goud, en ik heb nu ook het nummer 1 op de helmspoiler. Op de achterkant staat nu ook een gouden sterretje met daarin het jaartal 2021, het jaar dat ik wereldkampioen werd."

In een bericht van het Algemeen Dagblad van vandaag meldt Verstappen dat hij zijn jacht op een tweede sterretje op 20 maart opent met de Grand Prix van Bahrein. Komende maand presenteert Red Bull de nieuwe bolide, waarna eind februari in Barcelona de eerste testdagen zijn. Een week voor de openingsrace in Bahrein worden ook daar drie testdagen gehouden. Verstappen gaat als wereldkampioen met het nummer 1 op zijn Red Bull-auto rijden. Red Bull heeft in tegenstelling tot onder meer Ferrari en Mercedes nog geen datum genoemd waarop de nieuwe bolide wordt gepresenteerd.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS