Formule 1

VIDEO: Max Verstappen onthult speciale helm voor GP Oostenrijk

Uitgegeven door Frank Korsel • 6 juli 2022 12:33 • Print artikel

Komend weekend staat de Grote Prijs van Oostenrijk op het programma, voor Max Verstappen is dit elk jaar weer een speciaal uitstapje. Er komt altijd een grote schare fans met Verstappen naar de Red Bull Ring zij maken er altijd een feestje van. Verstappen heeft al vier races gewonnen op de Red Bull Ring en hoopt hier na dit weekend een vijfde aan toe te voegen. Voor deze gelegenheid heeft hij een speciale helm laten ontwerpen.

Max Verstappen

In 2018 won Verstappen voor het eerst in Oostenrijk. Na de dubbele uitvalbeurt van de Mercedes-coureurs Lewis Hamilton en Valtteri Bottas ging de Nederlander ervandoor met de overwinning. In 2019 was hij bij de start dramatisch weg en viel hij terug naar het middenveld. Na een ijzersterke wedstrijd haalde hij met nog twee rondjes te gaan Charles Leclerc in voor de overwinning, dit was tevens zijn eerste overwinning met de Honda-krachtbron achter in de Red Bull.

De nieuwe speciale helm is ontworpen in samenwerking met Wings For Life, de organisatie die zich inzet voor mensen met een spierziekte. De helm is voornamelijk wit met blauw én is als schaalmodel te koop op de website van de Nederlandse wereldkampioen.


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS