Autosport Internationaal Toerwagens • Autonieuws

VIDEO: 'life with my I-pace': Hoe een gezin overtuigd raakte van volledig elektrische Jaguar I-pace in Noorwegen

Uitgegeven door Deni Volkers • 30 oktober 2022 13:02

Jaguar nodigde een klant uit om eerlijk en authentiek te vertellen over haar ervaringen met de volledig elektrische I-PACE. Het resultaat is een korte film, waaruit blijkt dat de EV van Jaguar alles in huis heeft voor het veeleisende leven van deze klant, Nina uit Noorwegen.
Nina heeft sinds 2019 een I-PACE. In de video blikt zij terug op haar aanvankelijke terughoudendheid voor het overstappen naar elektrisch rijden en vertelt vervolgens over haar leven met de volledig elektrische performance-SUV van Jaguar.

Jguar I-pace

De korte video is gedraaid op locatie en laat zien hoe de I-PACE past bij een modern gezin, woon-werkverkeer van 260 km, temperaturen van onder de -20 graden Celsius en de bochtige bergwegen in de buurt van het Hardangervidda National Park in Noorwegen.

Sinds zijn debuut heeft de I-PACE wereldwijd meer dan 80 onderscheidingen in ontvangst mogen nemen, waaronder de titels 2019 World Car of the Year, World Car Design of the Year en World Green Car. Stuk voor stuk versterken de onderscheidingen zijn status als de Jaguar die de regels herschreef en de eerste en beste elektrische alleskunner in zijn soort werd.

Met 294 kW (400 pk) en een koppel van 696 Nm biedt de I-PACE een ongeëvenaarde balans tussen vierwielaangedreven prestaties, verfijning, luxe en dynamiek – en dat alles in combinatie met uitstekende dagelijkse inzetbaarheid dankzij de actieradius tot 470 km (WLTP)*.

De korte film is te zien op YouTube. Bekijk hem hier: https://youtu.be/dj7AKydO57I

* Alle waarden zijn vastgesteld volgens EU – WLTP (TEL) Combined. De vermelde waarden zijn het resultaat van officiële tests door de fabrikant, in overeenstemming met EU-wetgeving. Alleen gebruiken voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden kunnen in de praktijk afwijken. Emissie en verbruik zijn afhankelijk van factoren als rijstijl, omgeving, lading, gemonteerde velgen, banden en accessoires.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS