Autosport NL • NK Rally

Uitstel Previder Zuiderzeerally 2020: organisatie zit inmiddels met de betrokken burgemeesters en overheden om tafel

Uitgegeven door Johan Vis • 14 maart 2020 08:35 • Print artikel

De organisatie van de Previder Zuiderzee Rally heeft helaas moeten besluiten om de Rally van 21 maart uit stellen. Dit omdat Minister Bruins voor Medische Zorg en Sport bekend heeft gemaakt dat door de crisis met het coronavirus alle evenementen met meer dan 100 bezoekers verboden zijn tot en met 31 maart 2020, en hier valt de Previder Zuiderzeerally deels ook onder.

Previder Zuiderzeerally 2020

Nieuwe datum
De organisatie zit inmiddels met de betrokken burgemeesters en overheden om tafel en kijkt naar een nieuwe datum. Daarnaast heeft de organisatie een pakket aan verregaande maatregelen klaarliggen om de rally in gewijzigde vorm aan de nieuwe regels te laten voldoen. Hopelijk kunnen we dit binnen enkele dagen bekendmaken.

Dankbaar
Onze speciale dank gaat uit naar sponsoren, leveranciers en vrijwilligers die zich ook dit jaar weer voor de Previder Zuiderzeerally hebben ingezet, en wij hopen ook later dit jaar weer op hen te kunnen rekenen. Het is een sport en hobby van velen die zonder één van deze factoren niet uitgeoefend kan worden.

Wij hopen snel met meer informatie te kunnen komen, daarvoor zullen we de aanwijzingen en berichten van de overheid nauwlettend in de gaten houden.

Voorzitter Previder Zuiderzeerally
Theo Engels

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS