Formule 1

UPDATE: weersvoorspelling kwalificatie Formule 1 in Bahrein

Uitgegeven door Bas Kaligis • 5 december 2020 16:25 • Print artikel

De Formule 1 is in hun bubbel in Bahrein gebleven voor de tweede F1 Grand Prix binnen een week op het Bahrain International Circuit, dat slechts op een paar kilometer van Sakhir Airport ligt. Ditmaal wordt er op een andere lay-out gereden. Speciaal voor RaceXpress.nl blikt professioneel weerman Ed Aldus vooruit op het weer van de komende dagen.

Max Verstappen Red Bull

De gemiddelde middagtemperatuur in december bedraagt 23,2 graden in Bahrein. In de nacht koelt het normaal niet veel verder af dan 17,9 graden. In december valt er gemiddeld 9,5 mm aan neerslag.

Op zaterdag ziet het weer er tijdens de kwalificatie uitstekend uit en het blijft droog. De temperatuur komt in de middag uit op 27 graden, terwijl deze iets daalt richting de avond en er waait een matige noorden tot noordwestenwind, windkracht 3. Bron: Weerman Ed Aldus

Youtube RaceXpress


Wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formule 1 of autosport of karting? Of van de automotive? Abonneer je dan ook eens op ons RaceXpress YouTube-kanaal! We krijgen regelmatig fraaie video's van Formule 1-teams, zoals Red Bull met Max Verstappen en de Formule E aangeleverd, maar maken ook onze eigen content met onder meer interviews met coureurs en autonieuws. Wil je niks missen, klik dan op deze link en volg ons RaceXpress YouTube-kanaal.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS