Formule 1

UPDATE: weersvoorspelling Grand Prix van Canada - droog of regen?

Uitgegeven door Bas Kaligis • 18 juni 2022 16:31 • Print artikel

Dit weekend is het tijd voor de negende Grand Prix van 2022. Red Bull is met veel vertrouwen in Canada. De afgelopen vijf races werden gewonnen en Max Verstappen en Sergio Perez staan op de eerste twee plaatsen in de WK-stand. Op het Circuit Gilles Villeneuve staat ze wat het weer betreft een wisselvallig weekend te wachten. Bekijk hieronder de weersvoorspelling.

Canada 2019


Op zaterdag is het tijd voor de derde vrije training en de kwalificatie. Die dag zal grotendeels bewolkt verlopen en de temperatuur ligt met zo'n 16 graden fors lager. De kans op neerslag is zo'n 84 procent. De wind komt nu uit het noordwesten, windkracht 4.

Op de dag van de race is de regenkans gedaald tot slechts 1 procent. Het wordt weer wat warmer dan op zaterdag en de zon laat zich ook regelmatig zien. De temperatuur loopt op tot zo'n 22 graden. De noordwesten wind is matig met windkracht 3.Ben jij al gratis abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formule 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op het RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS