Formule 1

UPDATE: Weersvoorspelling Formule 1 GP van Bahrein - wat voor weer wordt het zondag in Bahrein?

Uitgegeven door Bas Kaligis • 29 november 2020 09:09 • Print artikel

Zondag wordt de Formule 1 GP verreden in Bahrein. Kan Max Verstappen weer vlammen? De Grand Prix vindt plaats op het 5,4 kilometer lange Bahrain International circuit, slechts een paar kilometer van Sakhir Airport. Speciaal voor RaceXpress blikt professioneel weerman Ed Aldus vooruit op het weer.

Max Verstappen Red Bull Bahrain International circuit F1 Sakhir

De gemiddelde middagtemperatuur in november bedraagt 28 graden in Bahrein. In de nacht koelt het normaal niet veel verder af dan 22,7 graden. November is wel de natste maand van het jaar, er valt dan gemiddeld 23,9 mm.

Zondag wordt het tijd voor de 15e Grand Prix van 2020. Het belooft een droge dag te worden in Bahrein met zon en wolkenvelden. Na een warme nacht met een temperatuur van 22 graden wordt het 's middags 28 graden. De zuidoostenwind waait matig, kracht 3. /Bron: Weerman Ed AldusYoutube RaceXpress


Check ook eens ons RaceXpress Youtube-kanaal met leuke video's over auto's, autosport, Formule 1 en karting en abonneer je dan ook gelijk even op ons YouTube-kanaal! We krijgen regelmatig fraaie video's van Formule 1-teams, zoals Red Bull Racing met Max Verstappen en de Formule E aangeleverd, maar maken ook onze eigen content met onder meer interviews met autocoureurs en autonieuws. Wil je niks missen, klik dan op deze link en volg ons RaceXpress YouTube-kanaal.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS