Formule 1

'Toto Wolff reageert furieus op mogelijke terugkeer Michael Masi'

Uitgegeven door Bart • 17 mei 2022 06:07 • Print artikel

Lewis Hamilton is bepaald niet blij met de uitspraken van FIA-voorzitter Mohammed ben Sulayem dat Michael Masi wellicht ooit terugkeert als racedirecteur in de Formule 1. Masi moest vertrekken als raceleider na het spannende slot van het afgelopen seizoen in Abu Dhabi. Door zijn beslissingen kon Max Verstappen de wereldtitel voor de neus van Hamilton wegkapen.

Michael Masi

In februari werd bekend dat Masi moest terugtreden als raceleider in de Formule 1, maar de AustraliŽr werd niet ontslagen door de FIA. Hij staat nog altijd op de loonlijst en volgens Ben Sulayem kan Masi dus ook weer ingezet worden. Volgens de Daily Mail heeft dat Hamilton enorm verbaasd. Ook teambaas Toto Wolff zou furieus hebben gereageerd.

Volgens de anonieme bron van het Britse tabloid wil Ben Sulayem geen ruzie zoeken, maar wil hij de verhoudingen in de sport herstellen. De teams zouden de laatste jaren veel te veel macht hebben gekregen. De FIA wil de raceleiding terug in eigen handen nemen en volgens de bron wil Ben Sulayem af van de grote invloed die Toto Wolff de laatste jaren heeft gehad.


 

Babe-box

Xtra

COLUMNS