Formule 1

Toto Wolff ontkent bewust ophouden van Max Verstappen: "De camera brengt alleen dat in beeld"

Uitgegeven door Bart • 1 augustus 2021 05:12 • Print artikel

Max Verstappen kon in zijn laatste run in Hongarije niet volle bak gaan. In de pits ging Hamilton al stapvoets om Red Bull coureurs slim af te remmen en in zijn outlap werd de Red Bull-coureur opgehouden door een langzaam rijdende Lewis Hamilton. Verstappen had vervolgens last van de vuile lucht. Volgens de Nederlander had hij zeker geen 4 tienden gevonden om pole te pakken. Later ontkende Mercedes-teambaas Toto Wolff dat Hamilton zijn rivaal bewust heeft opgehouden.

Lewis Hamilton


"Het is zeker niet op voorhand al besproken", aldus Wolff voor de camera van Sky Sports F1. "Alle coureurs probeerden een zo groot mogelijk gat te creren. Iedereen wil minimaal 7 8 seconden. Dat was ook het gemiddelde in de eerdere sessies. In dit geval met Lewis en Max werd het groots in beeld gebracht. De camera's stonden daar vol op, maar we hebben niet gezien dat iedereen dat deed."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS