Formule 1

Toto Wolff: "We mikken op een volgende stap voorwaarts"

Uitgegeven door Bart • 1 juli 2022 11:32 • Print artikel

Mercedes hoopt zich dit weekend in Silverstone te mengen in de strijd om het podium. En dan doelt teambaas Toto Wolff op een podium op eigen kracht. In de eerste negen races van dit jaar legden Lewis Hamilton en George Russell het fors af tegen Red Bull en Ferrari. In Canada was het stuiteren van de auto al een heel stuk minder en het asfalt in Silverstone is een stuk egaler, dus Mercedes heeft er zin.

Toto Wolff


"Silverstone is altijd een van de hoogtepunten van het jaar", aldus Wolff op de website van het team. "De fans zijn zo gepassioneerd en goed geïnformeerd. Het is ook onze thuisrace met Brackley en Brixworth zo dichtbij. Veel teamleden zitten op vrijdag op de tribune om het resultaat van hun eigen harde werk te aanschouwen. Dat is altijd mooi om te zien."

Wolff hoopt dat Hamilton en Russell er dichterbij zitten. "We weten dat de twee topteams een aanzienlijk voordeel op ons hebben. Het is onze uitdaging om dat gat te dichten. Silverstone heeft ons in het verleden altijd goed gelegen en we weten dat er verbeteringen aan zitten te komen. Dit is een egaler circuit en we mikken op een volgende stap voorwaarts."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS