Autosport Internationaal Toerwagens • Autonieuws

'Topmonteur' Edd China en Liqui Moly beginnen videoreeks

Uitgegeven door Aliza Kaligis • 27 december 2020 21:19 • Print artikel

De internationale tv-legende voor auto's is overtuigd van LIQUI MOLY en deelt zijn kennis nu in korte video's op social media: Edd China – televisiepresentator, uitvinder, automonteur en cultfiguur. Veel mensen kennen Edd China ongetwijfeld van het tv-programma 'Wheeler Dealers' (te zien op de zender Discovery Channel). Hier repareerde en restaureerde hij met een vast budget oude auto's.

LIQUI MOLY en 'topmonteur' Edd China beginnen videoreeks

Maar ook door zijn YouTube-video's is hij wereldberoemd geworden. Hierin bewijst de charismatische Engelsman dat hij over veel technische kennis en vakmanschap beschikt, maar hij nam ook aan bijzondere projecten met een hoge amusementswaarde, zoals 'snelste bank ter wereld' deel.

In de nieuwe videoreeks zal China bij zijn eigen, onder liefhebbers bekende Ford Mondeo ST200 en zijn Range Rover de eenvoudigste trucs laten zien om met Liqui Moly niet alleen geld te besparen, maar ook de levensduur van auto's te verlengen. Injectoren worden met Liqui Moly-producten gereinigd, er wordt een automatische transmissiespoeling uitgevoerd en er wordt getoond hoe olie eenvoudig kan worden ververst.

Met zo'n 380.000 fans op Facebook, 467.000 abonnees op YouTube en 160.000 fans op Instagram is Edd China een sterke partner. En dit bereik wordt nog eens vergroot met de autoblog en Liqui Moly-partner 'DRIVETRIBE': met zo'n 4,5 miljoen fans op Facebook, 613.000 fans op Instagram en 1,49 miljoen abonnees op YouTube is het portaal een internationale 'hotspot' voor alles wat met auto's te maken heeft.

Peter Baumann, hoofd marketing bij Liqui Moly: “We vinden het geweldig dat zo'n sympathieke en authentieke man als Edd China van onze producten overtuigd is. Hier komen twee cultmerken samen om een breed internationaal publiek praktische tips over de werking en het behoud van de waarde van hun voertuigen te geven.”


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS