Formule 1

Tom Coronel: "Als ik Ferrari was, zou ik Max proberen weg te kopen bij Red Bull"

Uitgegeven door Bart • 28 juni 2022 05:02 • Print artikel

Tom Coronel staat bekend als groot fan van Max Verstappen. In zijn ogen is de regerend wereldkampioen in de Formule 1 de beste coureur op de huidige grid. De Red Bull-coureur gaat met een ruime marge aan de leiding van het WK, maar dat wil niet zeggen dat Verstappen in de beste auto zit. Volgens Coronel loopt de Ferrari namelijk harder.

Max Verstappen


Coronel tipt Ferrari dan ook om Verstappen als coureur aan te stellen, want ondanks de beste auto wint Verstappen bijna alle races. "Dat heb ik altijd geroepen", zegt Coronel in de F1-podcast van RacingNews365. "Wat is de waarde van Max? Het is wat Ferrari ervoor over heeft. Dat is in ieder geval de reden waarom Red Bull hem voor de lange termijn heeft vastgelegd, want dan weet je in ieder geval dat je de beste coureur in huis hebt."

"Als ik Ferrari was, de directeur van Ferrari, dan zou ik nu opdracht geven: hoe duur is het om Max weg te kopen bij Red Bull? Wie zegt dat het niet kan? Ik heb zoveel dingen met geld zien gebeuren! Dan zie je in een keer wat Verstappen waard is. Hij is oneindig veel waard, hij is heel Ferrari waard."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS