Dakar

Toby Price deelt update vanuit het ziekenhuis: "Eindelijk voor de 30e keer iets gebroken"

Uitgegeven door Bart • 13 januari 2021 15:02 • Print artikel

Toby Price was één van de grote kanshebbers op de eindzege van de Dakar Rally, maar kwam dinsdag hard ten val en brak daarbij zijn sleutelbeen. De Australiër van het Red Bull KTM Team deelt vandaag een update vanuit het ziekenhuis. Hij dankt onder meer zijn collega's Sam Sunderland en Ricky Brabec die bij hem hebben gewacht tot de medische assistentie gearriveerd was.

Toby Price


"Ik heb eindelijk mijn 30e bot gebroken", aldus Price op Twitter. "Ik kan me er weinig meer van herinneren, maar ik heb een pijnlijke sleutelbeen, schouder en hand en daar word ik nu voor behandeld. Ik ben teleurgesteld dat ik de finish niet gehaald heb en mijn team en sponsoren in de steek heb gelaten. Maar dit hoort ook bij racing. Ik wil Sam Sunderland en Ricky Brabec bedanken voor de hulp. Ik was aardig groggy, maar heb gehoord dat jullie me goed geholpen hebben."RaceXpress Youtube


Check ook eens ons RaceXpress Youtube-kanaal met leuke video's over auto's, autosport, Formule 1 en karting. Abonneer je dan ook gelijk even op ons YouTube-kanaal! We krijgen regelmatig fraaie video's van Formule 1-teams, zoals Red Bull Racing met Max Verstappen en de Formule E aangeleverd, maar wij maken ook onze eigen content met onder meer interviews met autocoureurs en autonieuws. Wil je niks missen, klik dan op deze link en volg ons RaceXpress YouTube-kanaal.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS