Dakar

Tim Coronel is van alle markten thuis! Via Dakar Rally nu ook in de Corona-sneltesten

Uitgegeven door Patricia Kloosterman • 25 maart 2021 13:45 • Print artikel

Tim Coronel bewijst maar weer eens dat hij van alle markten thuis is. Niet alleen houdt hij zich met racen bezig, maar nu ook met sneltesten. Toen de voorbereiding voor de Dakar in volle gang was zaten we midden in de pandemie. Om de mensen van het team niet te missen tijdens de voorbereidingen wist Tim Coronel zelftesten te regelen. Voor de Coronel boys ideaal met al hun activiteiten, maar nu voor iedereen beschikbaar op bestelsneltesten.nl. Snel resultaat voor een eerlijke prijs.

Tim Coronel


"In de maanden mei tot en met de Dakar waren we natuurlijk druk bezig om de buggy in orde te krijgen. Dat was midden in de pandemie", laat Tim Coronel weten aan RaceXpress. "Als iemand dan klachten had was je zo iemand een lange tijd kwijt. Waar moet je dan terecht. GGD of iets anders, maar dat duurde weer een paar dagen. Zo zijn we eigenlijk gekomen op de sneltesten."

"Op die manier kon het hele Dakarteam door gaan. Dit was voor ons de beste oplossing. Voor het werk even een stokje in de neus en iedereen was safe. Toen dat eenmaal opgestart was namen de teamleden het ook mee naar huis. Daar even testen en zo kon je toch op visite bij vrienden of deelnemen aan andere activiteiten. Zo is er een handeltje ontstaan. Vooral in deze tijd is er ontzettend veel vraag naar."

"Toen wij de Dakar aan rijden waren is er een website gemaakt. En inmiddels is de hele familie Coronel aan het inpakken. De kinderen en mama helpen allemaal mee. Het is niet om winst te maken, maar we willen gewoon iedereen daar mee helpen. Het voordeel is wel dat wij als eerste lijn van de fabriek bestellen, dus we kunnen het goedkoper aanbieden dan wie dan ook. Heb je ook interesse kijk dan op bestelsneltesten.nl. En dat alles voor een eerlijke prijs. Voor de aantallen tot een stuk of vierhonderd kunnen mensen het gewoon via de website bestellen. Gaat het echt om grote aantallen mogen ze direct contact met mij opnemen via de mail tim@coronel.nl".

Check vrijblijvend de website: bestelsneltesten.nl

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS