Formule 1

Throwback Tuesday: Road Atlanta Onboard met Renger van der Zande - Petit Le Mans

Uitgegeven door Bart • 24 november 2020 12:25

Renger van der Zande won in 2014 de 10 uur van Petit Le Mans. Speciaal voor RaceXpress.nl sprak de coureur onderstaand onboard filmpje in om deze spectaculaire baan van Road Atlanta te bespreken. Van der Zande reed dat jaar een volledig seizoen in het Amerikaanse Tudor United Sportscar Championship. Onder het motto ‘The American Dream’ reed hij drie overwinningen, zes podiums en een tweede plek in de competitieve LMPC klasse bij elkaar. De laatste race van het kampioenschap, de 10 uur van Petit Le Mans, werd ook door Renger en zijn Martini Starworks team gewonnen. Speciaal voor RaceXpress.nl neemt hij de Nederlandse autosport liefhebbers mee over dit spectaculaire en typisch Amerikaanse circuit voor een rondje tijdens de vrije training.

Wil je nog meer genieten van gave race-beelden? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal