Autosport Internationaal Toerwagens • Porsche Supercup

Thierry Vermeulen, protegé van Jos Verstappen, snel in Spa-Francorchamps

Uitgegeven door Bart • 29 april 2021 20:23 • Print artikel

De Porsche Carrera Cup Benelux heeft donderdag twee trainingen afgewerkt op het circuit van Spa-Francorchamps. Thierry Vermeulen, die wordt bijgestaan door coach Jos Verstappen, was in de eerste training de snelste en noteerde in de tweede training de tweede tijd. De zoon van Max Verstappen manager Raymond Vermeulen keek tevreden terug.

Thierry Vermeulen


"Het wachten is eindelijk over", aldus Vermeulen in een eerste reactie. "Vandaag was de eerste officiële dag van de Porsche Carrera Cup Benelux. We hebben een degelijke dag achter de rug en ik ben tevreden met het resultaat. In de eerste training finishten we op P1 met een ruime marge naar de nummer twee."

"Na het bekijken van de data en een gesprek met Jos wist ik dat er nog ruimte voor verbetering was. Ik ging met vertrouwen de tweede training in, maar het kwam er niet helemaal en ik kon niet zo pushen als ik zou willen. Daarom eindigden we op de tweede plaats. Ik kijk uit naar de eerste kwalificatie van vrijdag en de eerste race van het seizoen. Ik ben een beetje teleurgesteld met de tweede tijd in de tweede training en dat wil ik vrijdag graag rechtzetten."

Tijdschema:

Vrijdag:
Kwalificatie 1&2: 12:05 - 12:40 uur
Race 1: 16:25 - 17:00 uur

Zaterdag:
Race 2: 10:50 - 11:25 uur


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS