Dakar

The Beast kan ook goed uit de voeten bij een stoffige Dakar-etappe

Uitgegeven door Patricia Kloosterman • 13 januari 2021 04:16 • Print artikel

Tim en Tom Coronel wisten weer prima te finishen in de Dakar Rally. Bij de negende etappe kwamen de heren Coronel als vijfentwintigste over de finish. The Beast houdt zich nog steeds prima. Ook tijdens een hele stoffige etappe. De broertjes Coronel genieten nog volop en houden het koppie er bij zo liet Tim Coronel weten tegenover RaceXpress.nl.

The beast

"Het was een super stoffig dagje. Het was echt zo'n Dakar-dag, dat als je in het stof reed en je wilde iemand inhalen dat de kans dan groot zou zijn dat je op een rotsblok klapte", legde Tim Coronel uit tegenover RaceXpress.nl. "Dat hebben we dus niet gedaan. Gewoon eigenlijk wat je niet ziet dat moet je dan ook niet doen. En we hebben gewoon lekker een bepaalde pace aangehouden. We zaten helaas opgesloten achter twee trucks in het stof. Dat was jammer, want we hadden nog wel wat sneller gekund. Maar goed anderen hebben daar ook last van."

"Heel hobbelig veel stenen, veel 'Dakar-valletjes' waren er. Gewoon ons koppie erbij gehouden, niet gefrustreerd geraakt en onze pace aangehouden. Het voelde goed en het was mooi voor het klassement."

Video's Dakar Rally 2021

Laatste nieuws in de Dakar 2021

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS