Formule 1

Teambaas ziet twee F1-coureurs die meedogenloos voor zichzelf zijn en daar hoort Max Verstappen niet bij

Uitgegeven door Wim Boekel • 14 augustus 2022 07:02 • Print artikel

Frédéric Vasseur, teambaas bij Alfa Romeo, ziet maar twee coureurs die anders zijn dan alle andere coureurs. Dat zijn volgens de Fransman Charles Leclerc en Lewis Hamilton. Zij hebben een zelfkritiek die hij bij geen enkele andere coureur ziet. Zelfs Max Verstappen hoort bij de rest van de andere coureurs volgens de teambaas.

F1

"Afgezien van zijn ongeëvenaarde talent?”, begint Frederic Vasseur tegenover GP Blog. “Ik heb maar één andere coureur zo meedogenloos zichzelf zien bekritiseren als zijn prestaties onder de maat waren en dat was Lewis Hamilton. Hamilton en Leclerc zijn de enige coureurs die ik in mijn F1-carrière heb gezien met zelfkritiek, zelfs na een overwinning. Alle andere coureurs zouden zichzelf op de schouder hebben geklopt, maar deze twee weten dat ze beter hadden moeten rijden. Ze benaderen dat meedogenloos."

Of Vasseur het goed ziet? Max en Jos verstappen waren al sinds de periode in de kart meedogenloos. En sinds Verstappen gearriveerd is in de F1, is ook Max hard voor zichzelf, maar Max maakt vooral minder fouten...

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS