Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

Team RaceArt-Kroymans geeft vervolg aan geslaagd eerste Ferrari Challenge seizoen; Finali Mondiali op Monza + KALENDER

Uitgegeven door Peter Vader • 25 februari 2021 20:23 • Print artikel

MAASTRICHT – Team RaceArt-Kroymans is druk met de voorbereidingen voor een tweede seizoen in de Ferrari Challenge. Roger Grouwels won het eerste seizoen in de grijs/oranje Ferrari 488 Challenge Evo met een verschil van 52 punten.

RaceArt 2021 1

Finali Mondiali
Het debuut jaar van Team RaceArt-Kroymans en coureur Roger Grouwels wordt officieel afgesloten in het weekend van 4 maart. Dan vindt de Finali Mondiali plaats op het Italiaanse circuit Misano. Hier wordt gestreden om zowel het wereldkampioenschap en het Europese kampioenschap, waarin Team RaceArt-Kroymans deelneemt in de Coppa Shell categorie.

RaceArt 2021 2

Nieuw seizoen
Als vervolg op het succes van afgelopen jaar, neemt Team RaceArt-Kroymans ook in 2021 deel aan de Ferrari Challenge. De eerste race wordt verreden op het iconische Monza, waar Grouwels in zijn Ferrari 488 Challenge Evo aan de start verschijnt. Kroymans Ferrari is als sponsor verantwoordelijk voor onderdelenlevering.

RaceArt 2021 3

Verwachting
2020 was voor ons in de Ferrari Challenge Europe een zeer succesvol jaar, we hopen dan ook dat we in 2021 deze lijn kunnen doortrekken. Maar eerst de Finali Mondiali, met het Europees kampioenschap al op zak gaan we alles geven om het wereld kampioenschap hier aan toe te voegen. We zullen samen met de concurrentie gaan zorgen voor een mooie strijd en sluiten hiermee het "2020" seizoen af.
Tevens zien we het ook als een goede test voor het 2021 seizoen, dat al over een maandje van start gaat op het circuit van Monza.

RaceArt 2021 4

2021 kalender
Vooralsnog bestaat de kalender uit zeven races die worden verreden op circuits in Europa. We zien een aantal nieuwe circuit op de kalender verschijnen, zoals Spielberg in Oostenrijk en Valencia in Spanje. Het Duitse Nürburgring organiseert in het weekend van 27 augustus naast de Ferrari Challenge, ook de Ferrari Racing Days. Hieronder een compleet overzicht:

RaceArt 2021 Kalender

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS