Formule 1

TV-TIP: Jumbo-topman en sponsor Max Verstappen; Frits van Eerd in de TV-Show van Ivo Niehe op NPO1

Uitgegeven door Bas Kaligis • 24 november 2020 19:56 • Print artikel

TV-TIP: Jumbo-topman Frits van Eerd en sponsor van onder andere Max Verstappen, Tom Dumoulin, Antoinette de Jong, Sven Kramer, de schaats- en wielerploeg Jumbo Visma, in de TV-Show van Ivo Niehe. Dinsdagavond 24 november om 21.20 uur op NPO1! Ivo Niehe is thuis bij Jumbo-topman Frits van Eerd. Het gesprek met Frits en echtgenote Famke gaat over hoe het familiebedrijf in de 99 jaar van zijn bestaan van een kleine groothandel uitgroeide tot de op een na grootste supermarktketen van Nederland met bijna 700 winkels.

Racing Team Nederland Frits van Eerd

Ze vertellen over de samenwerking met vader Karel en zijn twee zussen Colette en Monique. En Frits is openhartig over de verbazingwekkende bezigheden naast zijn werk: optreden met ‘de Toppers’, het maken van Carnavalsnummers, meedoen aan de 24 uur van Le Mans, met het dweilorkest ‘Factor 12’ de wereld over en over zijn uitgangspunt: altijd en overal alles willen winnen. Aan het woord komen ook Max Verstappen, Tom Dumoulin en Sven Kramer over hoe gepassioneerd van Eerd bezig is met de door hem gesponsorde sportploegen.

Racing Team Nederland Frits van Eerd

Frits van Eerd geniet van Max Verstappen:Youtube RaceXpress


Check ook eens ons RaceXpress Youtube-kanaal met leuke video's over auto's, autosport, Formule 1 en karting en abonneer je dan ook gelijk even op ons YouTube-kanaal! We krijgen regelmatig fraaie video's van Formule 1-teams, zoals Red Bull Racing met Max Verstappen en de Formule E aangeleverd, maar maken ook onze eigen content met onder meer interviews met autocoureurs en autonieuws. Wil je niks missen, klik dan op deze link en volg ons RaceXpress YouTube-kanaal.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS