DTM

TIJDSCHEMA zondag DTM op TT-Circuit Assen

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 19 september 2021 04:01 • Print artikel

Deze zondag staat in het teken van de DTM met een vol een aantrekkelijk raceprogramma op het TT Circuit Assen. Buiten de DTMk is er een mooi supportprogramma met onder andere de DTM Trophy, DTM Classic, BMW M2 Cup, SuperCar Challenge, de Mazda MX-5 cup en de Porsche Carrera Cup Benelux met tal van Nederlandse en Belgische coureurs.

DTM Assen 2021


Zondag wordt afgesloten met een mooi programma met tal van races. Bekijk onderstaand schema voor het volledige programma.

Tijdschema DTM TT-circuit Assen:

Zondag, 19.09.2021
08:00 - 08:55 55 min. Taxi Rides event programme
09:10 - 09:40 30 min. Mazda-MX5-Cup race 2
10:00 - 10:20 20 min. DTM qualifying for race 2
10:20 - 10:40 20 min. DTM mixed zone top 3 drivers
10:35 - 10:55 20 min. DTM Trophy qualifying for race 2
11:15 - 11:45 + 1 lap 30 min. + 1 lap BMW M2 Cup race 2
12:00 - 12:40 40 min. Taxi Rides event programme
12:05 - 12:40 35 min Pitwalk event programme
12:50 - 12:55 05 min. DTM information lap
13:00 - 13:15 15 min. DTM start grid presentation
13:15 DTM 15 minute signal
13:27 DTM 3 minute signal
13:30 DTM green light, start formation lap
13:33 DTM start race 2
14:40 DTM podium ceremony
15:00 - 16:00 DTM press conference & mixed zone
15:10 DTM Trophy green light, start formation lap
15:13 - 15:43 + 1 lap 30 min. + 1 lap DTM Trophy race 2
16:10 - 16:40 30 min. Porsche Carrera Cup Benelux race 2
17:00 - 17:30 30 min. DTM Classic TWL race 2
17:50 - 18:50 60 min. Supercar Challenge race 2

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS