Formule 1

Stoelendans F1: Oliver Bearman spreekt zich uit over 'ongezonde' Haas-speculatie met geruchten over 'uitgemaakte zaak'

Uitgegeven door Bas Kaligis • 22 juni 2024 06:30

Oliver Bearman bagatelliseerde het idee dat een stoeltje in 2025 bij Haas al een uitgemaakte zaak is, terwijl hij zich voorbereidt op een nieuw VT1-optreden met het team in Spanje.

Oliver Bearman F1


De Ferrari Driver Academy-ster, die veel indruk maakte tijdens zijn F1-debuut met het team in Saoedi-ArabiŽ, wordt gezien als een grote kanshebber voor een stoeltje in 2025 bij Ferrari-klantenteam Haas, met wie de 19-jarige Brit verschillende VT1-optredens maakt in het seizoen van 2024.

Hij werd in Spanje ondervraagd over het feit dat hij vanaf 2025 een van hun racecoureurs zou worden en het gerucht gaat dat hij al een deal op papier heeft gezet. Bearman wees die suggestie van de hand en noemde dergelijke speculaties 'ongezond'.

"Dit zijn allemaal geruchten en speculaties. Ze worden niet echt ondersteund," zei hij. "Maar ik probeer gefocust te blijven op wat ik kan doen, op het rijden met de auto. En uiteindelijk probeer ik weg te blijven van deze speculaties, want dat is ongezond."

"Mijn doel is om goed te blijven presteren. Mijn VT1 in Imola ging echt goed en daar was ik blij mee. Dus dat wil ik blijven doen. Voor wat betreft een tijdschema heb ik nog niets gedefinieerd."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS