Formule 1

Stefano Domenicali biedt Sebastian Vettel een baantje aan: "Er is altijd plek voor hem"

Uitgegeven door Frank Korsel • 5 augustus 2022 09:00 • Print artikel

Sebastian Vettel maakte vorige week groots bekend dat hij na dit seizoen stopt in de Formule 1. De Duitse wereldkampioen is momenteel actief bij het team van Aston Martin, maar gaat zich volgend jaar focussen op andere dingen. Wat hij precies gaat doen weet nog niet. Stefano Domenicali laat weten dat hij altijd een plekje binnen de organisatie van de Formule 1 kan krijgen.

Vettel

Na een lange carričre in de Formule 1 is het genoeg voor Vettel, door zijn lange staat van dienst is hij dan ook een van de grote namen uit de sport. F1-CEO Stefano Domenicali gaf na het afscheid van Vettel aan er altijd een mooie job te krijgen valt binnen de Formule 1: "Naast een aantal andere dingen hebben we ook over de toekomst gesproken. Sebastian zal altijd worden geassocieerd met de Formule 1. Natuurlijk willen we ervoor zorgen dat deze connectie in de toekomst zal blijven bestaan", zo vertelde de voormalig teambaas van Ferrari aan het Duitse Sportbild.

"Als hij geďnteresseerd is in onderdeel worden van ons systeem, en als onze aanpak overeenkomt, dan is hij altijd welkom hier. Maar we weten al dat hij na dit seizoen rustig aan gaat doen en tijd wil doorbrengen met zijn familie."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS