Karting • GK4 Kartseries

Statement GK4 Kart Series: afgelasting race 1 op Karting des Fagnes in Mariembourg

Uitgegeven door Bas Kaligis • 22 maart 2020 12:56 • Print artikel

De GK4 Kart Series heeft in nauw overleg met de KNAF de eerste race van 4/5 april op Karting des Fagnes in Mariembourg afgelast. Hieronder het statement van de GK4 over de afgelasting.

Karting de Fagnes afgelasting race 1 op Karting des Fagnes in Mariembourg

AFGELASTING/CANCELLATION GK4 EVENT 1 MARIEMBOURG 04/05 APRIL 2020

Goedemiddag allemaal,

Het Coronavirus zorgt voor een maatschappelijke catastrofe, waardoor veel gezinnen hard worden getroffen. Ook de sportwereld ontkomt niet aan de malaise en bevindt zich daardoor in zeer zwaar weer.

De eerste prioriteit ligt vanzelfsprekend bij onze gezondheid en hoe het virus zich de komende tijd ontwikkelt, daarnaast kijken we naar de toekomst van onze geliefde kartsport.

We hopen dat u en uw naasten in goede gezondheid door deze moeilijke tijd komen en willen allen die getroffen zijn of worden door het coronavirus sterkte wensen. We blijven positief ingesteld en hopen en dat we elkaar binnen afzienbare tijd weer mogen treffen.

Zoals eerder bekend gemaakt volgen we samen met de KNAF van dag tot dag de berichtgeving vanuit de overheid, die nu in grote lijnen luidt “Blijf thuis als het kan, vermijd drukke plekken en houd voldoende afstand”.

De GK4 zal hierdoor dit seizoen helaas niet de start maken op 4 en 5 april in Mariembourg. We annuleren de wedstrijd.

In goed overleg met Karting des Fagnes wordt naar een vervangende datum gekeken. We gaan ervan uit dat dit in september zal zijn.
De al gedane inschrijvingen worden doorgeschoven naar deze vervangende wedstrijd op Mariembourg.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Organisatie GK4-NK IAME-Tillotson T4-BEKC-NKH

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS