Formule 1

Staan we aan de vooravond van een nieuwe teamstrijd in de F1? "Red Bull is zich daar bewust van"

Uitgegeven door Wim Boekel • 21 maart 2023 11:23

Hebben we in Jeddah het begin gezien van een nieuwe rivaliteit tussen teamgenoten in de Formule 1? Max Verstappen en Sergio Perez vochten in de slotfase van de race om de snelste ronde en daarmee om de leiding in de strijd om de wereldtitel. Met de winst tijdens de tweede Grand Prix van het seizoen, denkt de Mexicaan dat hij de strijd om de titel met de Nederlander aan kan gaan en daarmee gaan volgens Glock de spanningen binnen Red Bull gegarandeerd toenemen.

Sergio_Perez_en_Max_Verstappen_titelstrijd

“Verstappens snelste ronde gaat tot interne discussie leiden”, aldus Glock in zijn column voor Sky Duitsland. “Perez gaat niet betrokken raken bij iets waarbij hij Verstappen in de toekomst gaat steunen. Daar ben ik zeker van, want de Mexicaan ziet zijn kans schoon om met Verstappen om de titel te vechten. Dit gaat leiden tot een gevecht tussen de twee. We kunnen dus verwachten dat er wrijving gaat zijn. Red Bull is zich daarvan bewust. Perez heeft in de race laten zien dat hij sterk is en een zeer goed tempo heeft. Tegelijkertijd is Verstappen iemand die zich niet laat vertellen wat hij moet doen en dat wat hij denkt dat goed is.”



Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS