Formule 1

Speculaties: Williams wil George Russell nog geen duidelijkheid geven: "Ik wil de geruchten niet voeden"

Uitgegeven door Bart • 24 oktober 2020 08:04 • Print artikel

De speculaties over de line-up van Williams voor het seizoen 2021 in de Formule 1 worden steeds groter. Dan zou je denken dat Nicholas Latifi zich zorgen moet maken, maar in de wandelgangen gaat het vooral over de positie van George Russell. De jonge Brit heeft nog een doorlopend contract, maar de Canadees brengt veel meer sponsorgeld met zich mee. Iets dat bijvoorbeeld Sergio Perez ook achter zich weet. Daarom wordt de beschikbare Mexicaan interessant voor het Britse team en de Amerikaanse investeringsmaatschappij.

George Russell


Williams zou er goed aan doen om de geruchten direct de kop in te drukken, maar tijdens de persconferentie in Portimão weigerde teambaas Simon Roberts dat. "Ik ga vandaag nog niks zeggen over onze coureurs. Behalve dat ze een geweldige prestatie leveren. Er wordt zo veel gespeculeerd en ik wil die speculaties niet voeden. Mijn woorden kunnen ook weer anders uitgelegd worden. Laten we afwachten hoe de markt zich gaat ontwikkelen."

"Meer ga ik er niet over zeggen. Dorilton heeft het team gekocht en dat heeft voor nu niks veranderd aan de situatie van onze coureurs. Die geruchten zijn echt gekkenhuis. Het heeft niet voor niets silly season."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS