Formule 1

South Florida Motorsports bevestigt Formule 1® Crypto.com Miami Grand Prix gepland voor 7 mei 2023

Uitgegeven door Deni Volkers • 21 september 2022 18:27 • Print artikel

South Florida Motorsports (SFM) heeft de geplande datum bevestigd voor de tweede jaarlijkse Formula 1® Crypto.com Miami Grand Prix die zal plaatsvinden op zondag 7 mei 2023.

Miami Grand Prix

"We zijn verheugd om de Formule 1® Crypto.com Miami Grand Prix voor het tweede jaar terug te brengen naar Miami Gardens. De voorbereidingen zijn al in volle gang om een evenement te leveren met geweldige races naast een ongeėvenaarde fanervaring voor al onze belangrijkste stakeholders," zei Tyler Epp, voorzitter van de Formula 1® Crypto.com Miami Grand Prix. "Met het organiseren van een recordbrekend evenement afgelopen mei, is de verwachting naar de race van volgend jaar enorm en met deze aankondiging zijn we verheugd om nieuwe details te onthullen in de komende weken."

In de eerste week van mei vond de eerste Formule 1® Crypto.com Miami Grand Prix plaats op het nieuwe 19-bochtencircuit Miami International Autodrome, gebouwd rond het Hard Rock Stadium in Miami Gardens.

De race, die een van de 24 races wereldwijd is die het wereldkampioenschap Formule 1 van 2023 vormen, vindt plaats op het Miami International Autodrome. Het weekend van 2022 trok over de drie dagen meer dan 243.000 toeschouwers en culmineerde in een spannende race toen Max Verstappen van Red Bull de Ferrari van Charles Leclerc versloeg. Naast de actie op de baan konden de fans ook genieten van de ongelooflijke sfeer van het evenement, dat al snel het populairste ticket in de stad werd. Beroemdheden uit de film- en muziekwereld mengden zich met sportsterren in luxe VIP-hospitalityruimtes, zoals de Hard Rock Beach Club en de MSC Cruises Yacht Club, terwijl internationale dj's optraden voor de hele campus en restaurants in Miami de beste lokale gerechten serveerden.

In de komende weken zal het innovatieve aanbod van 2023 ticketing en hospitality opties worden onthuld in wat volgens de organisatoren weer een nieuwe mijlpaal voor F1® en Miami wordt. Fans kunnen zich nu inschrijven voor de voorverkoop.

Voorverkoop tickets zijn nu open en beschikbaar voor racefans hier. Degenen die zich registreren krijgen eerder toegang tot tickets dan het grote publiek en de tickets worden toegewezen op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS