Formule 1

Sky Sports F1: "Je denkt dat het op dit moment sereen is bij Red Bull, maar onderhuids..."

Uitgegeven door Wim Boekel • 23 maart 2023 20:14

Max Verstappen en Sergio Perez lijken de twee coureurs die dit jaar de dienst gaan uitmaken in de strijd om de wereldtitel. Vorig jaar waren er al spanningen die aan de oppervlakte kwamen en die voor het publiek volop waarneembaar waren. Bijvoorbeeld toen Verstappen zijn teamgenoot in Brazilië niet voorbij wilde laten gaan. Het zou te maken hebben met een opzettelijk crash van Perez in de kwalificatie in Monaco, waardoor de Nederlander naast een mogelijke pole position greep. In Jeddah bleek na afloop van de wedstrijd dat het nog steeds geen koek en ei tussen de twee is en wat gaat dat betekenen voor de strijd om de wereldtitel?

Max_Verstappen_en_Sergio_Perez

“Je denkt dat het sereen is bij Red Bull op dit moment, maar ik denk dat er onderhuids veel tegen de schenen getrapt wordt”, aldus David Croft in de F1 Vodcast van Sky Sports. “Ik ben er niet zeker van of Christian Horner het zo wil hebben omdat het Red Bull-F1 team graag een soepel verlopende dominantie wil realiseren. Ze domineren op dit moment de Formule 1 op de baan, maar het kwam in Jeddah dicht bij het niet hebben van een één-twee. Ze hadden problemen in de race en als je kijkt naar de houding en gedrag in de ‘cooldown room’ na de race, dan zit er nog steeds frictie tussen de twee coureurs. Checo was geen blij man om de laatste raceronde langzamer te doen dan zijn teamgenoot.” De Mexicaan keek niet blij op het moment dat hij hoorde dat Verstappen in de laatste ronde zijn snelste tijd had afgepakt en daarmee de leiding in het F1-wereldkampioenschap behouden heeft.



Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS