Formule 1

Sky Sports, het eerste non-stop motorsportkanaal van Duitsland, gaat profiteren van Mick Schumacher

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 20 februari 2021 16:49 • Print artikel

In Duitsland kan het kijkerspubliek na het wegvallen van Free-to-air-omroep RTL toch Formule 1 kijken. Vanaf 12 mei zal Sky Sport F1 het stokje overnemen.

F1 2021 Mick Schumacher


Sky omschrijft het nieuwe station als "het eerste non-stop motorsportkanaal van Duitsland", en net als zijn Britse equivalent Sky Sports F1 zal Duitsland profiteren van live verslaggeving van elke Formule 1-sessie via het nieuwe kanaal, evenals persconferenties, Porsche Supercup, Formule 2, Formule 3 en meer.

Sky hoopt van harte te kunnen profiteren van de aantrekkingskracht van Mick Schumacher, de zoon van zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher. Nu de naam Schumacher weer op de Formule 1-grid staat, verwacht Sky dat fans in Duitsland weer hun TV op autosport zullen afstemmen.

Charly Classen, Executive Vice President Sports Sky Duitsland, zei: “Met Sky Sport F1 willen we de enorme hoeveelheid van motorsportfans in Duitsland de beste tv-ervaring ooit bieden en hen op de best mogelijke manier entertainen. “Alleen bij ons kunnen kijkers van het van dichtbij en persoonlijk meemaken wanneer een nieuwe Formule 1-generatie rond Mick Schumacher op de startgrid verschijnt. Onze verwachtingen zijn hoog gespannen en ik weet zeker dat dit ook geldt voor de kijkers. "

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS