Formule 1

Sky Sport F1: Red Bull getipt voor dominante winst tijdens GP van Spanje

Uitgegeven door Bas Kaligis • 17 juni 2024 07:01

Na vier races van heen en weer geschuif tussen McLaren, Ferrari en Red Bull, heeft Naomi Schiff het laatste team getipt de Grand Prix van Spanje te winnen.

Max Verstappen Red Bull Racing F1

"Elke race gaat nu het verschil maken, want er zijn drie teams die relatief veel kans maken om voor deze titel te strijden", zei de voormalige W Series-coureur in de nieuwste Sky Sport F1 podcast. "Barcelona zou de race moeten zijn die ons laat zien wie er in zit en wie niet. Dus laten we die gedachte voorlopig maar vasthouden."

Terwijl Schiff droomt van een titelrace, gelooft haar collega-kenner en wereldkampioen van 1996 Damon Hill dat Red Bull nog steeds in het voordeel is.

En dat zal duidelijk zijn op het Circuit de Barcelona-Catalunya, omdat het circuit goed past bij de karakteristieken van de RB20. Sterker nog, er zijn niet veel kerbs waar de Red Bull niet mee overweg kan.

"Ik ga de reputatie krijgen dat ik de persoon ben die de hoop van iedereen de grond in boort", zei Hill. "Red Bull zal zich veel beter voelen in Spanje. Hun auto zal er goed presteren. Het heeft geen kerbs om zich zorgen over te maken, en kunnen goed overweg met de lange, bochtige bochten."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS