0 • Formule 1

Singha Corporation blijft trouwe sponsor van Alfa Romeo Racing

Uitgegeven door Pascal Wekema • 12 maart 2022 12:33

Singha Corporation gaat de sponsordeal met Alfa Romeo Racing verlengen. Singha is onder de bierkenners in Nederland goed bekend. Het bedrijf brouwt het oudste bier van Thailand als sinds 1933.

null

De gouden leeuw, wat het logo van het merk is, prijkt voor het vierde jaar direct onder de halo van de Alfa. Ook op andere prominente plekken zoals de teamuitrusting en de race-overalls van Valtteri Bottas en Guanyu Zhou kan je het logo zien.

Frédéric Vasseur is verheugd dat het contract verlengd wordt: "We zijn blij dat we het partnership met Singha Corporation kunnen verlengen voor het vierde jaar, een teken dat het een goede samenwerking is. We gaan dit jaar het vertrouwen van Singha belonen met de resultaten op de baan. En we zijn benieuwd naar het programma wat ze uitrollen om meer fans te kunnen bereiken", zei Vasseur over de verlengde samenwerking.

Voravud Bhirombhakdi, directeur van Singha Corporation: "We zijn een familiebedrijf en Alfa Romeo Racing is de Formule 1 familie die we gevonden hebben.
Er zijn zoveel overeenkomst tussen ons merk en het Formule 1 team. We voelen ons thuis en zijn heel blij dat we verlengd hebben. We kijken uit om de opwinding van het racen opnieuw over te brengen naar onze fans".

 

Babe-box

Xtra

COLUMNS