Formule 1

SergioSergio Perez bereidt zich voor op de strijd met Lewis Hamilton.: “Ligt niet aan mij of Lewis”

Uitgegeven door Frank Korsel • 16 november 2023 19:14

LAS VEGAS – Met nog twee Grands Prix te gaan, strijden Sergio Perez en Lewis Hamilton om de tweede positie in het kampioenschap. Alhoewel Perez dertig punten voorsprong heeft op de Brit, zal dit niet de eerste keer zijn dat Hamilton zich weet terug te vechten. Perez geeft toe dat hij veel druk ervaart, maar dat het niet aan hem, noch aan Hamilton zal liggen wie de tweede positie uiteindelijk mee naar huis neemt.

Sergio Perez

Bij Fox Sport Mexico zegt hij: "Ik ben blij dat het weekend van start gaat", vertelt hij in Las Vegas. "Het grootste thema van dit weekend zal het op temperatuur houden van de banden zijn. Voor iedereen is alles nieuw. In de vrije trainingen zal het belangrijk zijn om vertrouwen op te bouwen, aangezien het een stratencircuit is. Of ik tweede wordt in het kampioenschap ligt aan mij en niet aan Lewis."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS