Formule 1

Sergio Perez vindt zich niet schuldig aan het oplopen van COVID-19: "Ik heb alles op video gezet"

Uitgegeven door Wim Boekel • 14 augustus 2020 12:40 • Print artikel

Sergio Peréz is weer terug in de Formule 1-paddock, nadat hij zowel voor de Grand Prix van Engeland en tweede jubileum Grand Prix op Silverstone positief testte. De Mexicaanse coureur van Racing Point vertelde dat hij er niet veel aan kon doen en dat hij gewoon ongelukkig was dat hij het kreeg.

Sergio Peréz Racing Point

“Ik heb alles op video gezet. Waar ik naar toe ging, elke plek die ik bezocht heb, alles wat ik deed na Hongarije. Alles is gedaan met extreme voorzichtigheid met erg extreme grenzen. Ik was me goed bewust van waar ik naar toe ging. Ik denk dat ik gewoon pech gehad heb", vertelde Perez aan Racefans. "Ik heb niets anders gedaan dan de rest van de paddock. Dus ik was de ongelukkige die het kreeg. Dat is één ding, maar ik wil de schuld er niet voor op mij nemen, omdat iedereen het kan krijgen. Ik was gewoon die ongelukkige.”

Perez is na twee races afwezigheid in Barcelona weer terug in de F1-auto van Racing Point. “Om eerlijk te zijn, hiervoor, waren we al voorzichtig en namen voorzorgmaatregelen die niet veranderd zijn, of je positief of negatief bent. De procedures zijn erg gelijk. Dus de hoeveelheid voorzorgsmaatregelen die we al nemen zijn al op zijn plek. Er is niet echt iets meer of anders dan we al gedaan hebben en wat we al doen.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS